Om meg


Jeg er utdannet samtaleterapeut på HumaNova i Oslo. I tillegg er jeg sertifisert fasilitator gjennom Flux Dialog. Å være fasilitator innebærer å være en tilrettelegger for å holde gruppesamtaler. Min første utdannelse var Diplommarkedsfører innen markedskommunikasjon på NMH/BI Oslo.

Til daglig har jeg terapitimer én til én, er involvert i gruppedialoger fengsel og andre oppdragsgivere, samt holder sorggruppe for unge mellom 18 og 30 år gjennom ideell organisasjon. Privat lever jeg med min mann som jeg traff i 1996, og vi har to voksne barn. Fritiden liker jeg å tilbringe med kreative prosjekter, i naturen med hunden vår Fanny, oppsøke noe ukjent eller i samvær med gode venner og familie.

Livet mitt har rukket å vise seg fra mange sider - denne innsikten har gjort meg ydmyk for at vi alle bære på vår egen, usynlige historie. Av og til kan våre personlige erfaringer krølle det til for oss. Vi kan miste kontakt med oss selv, oppleve uro i relasjoner eller ha utfordringer på annet vis. Da trenger vi gjerne noen som kan bistå oss til å komme på rett kjøl igjen. Jeg ønsker å vie tiden min til å være en døråpner for klientene mine for at de skal finne veien inn til svarene som faktisk allerede ligger i dem selv.