Jeg er diplomert samtaleterapeut/ psykoterapeut innen psykosyntese fra HumaNova i Oslo. Ettersom jeg har en viss dose kreativitet i meg, lager jeg også bilder, og har utstillinger i ny og ne. Den første utdannelsen jeg tok var Diplommarkedsfører med markedskommunikasjon på NMH/BI og etterhvert ble det også Interiørkonsulent NKI.

Livet har rukket å vise meg mange fasetter som har gitt meg kompetanse og innsikt. Dette ønsker jeg skal komme til nytte for flere enn meg selv. Jeg undrer meg stadig over hva som beveger oss mennesker og hvorfor. Hvordan kan vi best navigere i vårt eget liv, med de forutsetninger vi har?Psykosyntesen handler om å verdsette alle sider av deg selv, og å skape en syntese av våre innsikter og kvaliteter. Det er ofte litt lettere å finne veien inn til seg selv gjennom samtale med en terapeut som ikke dømmer deg, eller forventer noe av deg.

Mitt håp er å kunne bidra til at mennesker som ønsker det skal finne sin vei, med mere innsikt og aksept overfor seg selv, og våre medmennesker, og å få litt bedre hverdager. Det er de det er flest av.